Blogger tarafından desteklenmektedir.
3 Mart 2013 Pazar
Lütfen!
* Öğrenci numaranızı ve ad - soyadınızı her yoruma yazmayı unutmayınız.
* Bu dersi müzakere eden talebelerimizin birbirlerinin ilmi müzakerelerinden ilim talibi/isteyen olarak karşılıklı istifadesi umulur. Bu tür bir mütalaa yapmak, “bilginin bütünlüğü”nü keşifte faydalı olacaktır. 

Not I: Değerlendirmenin yapılabilmesi belirtilen tarihle sınırlıdır.
Not II: Lütfen dikkat!
Sol sütündaki sayfalara yaptığınız / yapacağınız yorum içerik olarak 4096 karakterle sınırlıdır. Eğer bu belirtilen rakamı aşan boyutta yorum yapacaksanız, yorumlarınızı lütfen serinsu@divinity.ankara.edu.tr adresine yollayınız. Yorumlarınız daha sonra sayfaya ilave edilecektir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

MEHMET ZEKİ SERDAROĞLU/ERZURUM(ÖMER NASUHİ BİLMEN DİNİ YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM MERKEZİ,Öğrenci No:12952706) SELAMUN ALEYKUM DEGERLİ DOSTLARIM:EVVELA BÖYLESİ BİR PROJENİN HAYATA GEÇİRİLMİŞ OLMASINDAN DOLAYI KATKISI OLANLARIN HERBİRİSİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. SANİYEN:PROJENİN ZENGİLEŞTİRİLMESİ AÇISINDAN KATKILARINIZI BEKLİYOR VE DİGER İLAHİYAT CAMİASINDAKİ DİGER İLİM TALİPLİLERİNE DESTEK OLUR KANAATİNDEYİM.SALİSEN:BU VESİLEYLE BİZİM AÇIMIZDAN OKUDUGUMUZ BU ESERLERİN TEKRARDAN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNE VESİLE OLDUĞU İÇİN HAYIRLI OLDU.ANCAK TARİH ARALIKLARININ BİRAZ DAHA ARTIRILARAK BU KATKILARDA MORALİMİZİN YÜKSEK TUTULMASI GEREKLİYDİ.HERHALÜKARDA BUNU BİR VECİBE OLMAKTAN ÖTE GÖNÜLLÜLÜK ESASINA İSTANEDEN KAVUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ.SAĞLICAKLA KALIN...VESSELAM.

Unknown dedi ki...

HAMDULLAH KAYA ÖĞRENCİ NO:12912772
Değerli arkadaşlar bu sitenin herkese faydalı olmasını diliyorum birbirimizle bu site özerinde fikir paylaşımında bulunalım ilim müzakerelerinde bulunalım böylece hem birbirimize hemde bu siteyi takip eden kardeşlerimize daha faydalı olabiliriz değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz herkese başarılar hedanallahu ve iyyakum ila siratimmüstakim........